Nordbygg 2018

Nordbygg 2018 – kom och träffa Energy Building!

För tredje gången i rad kommer Energy Building finnas med på Nordens största byggmässa.

Nordbygg: Snabbfakta

Mässan hålls vartannat år på Stockholmsmässan och 2016 kom det nästan 50 000 besökare under de 4 dagarna.
De tre huvudområdena: Bygg, VVS och maskiner engagerade då 900 utställande företag.
Internationella intresset för Nordbygg har ökat och arrangören förväntar sig nytt rekordstort antal utländska besökare i år.

Nordbygg skall erbjuda en värdefull och angelägen branschmötesplats för intressenter och aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, genom ett utbud som spänner från diskussioner om byggandets villkor och stadsplanering till produkter och tjänster för produktion, underhåll och förvaltning av fastigheter. / Nordbyggs vision

Nordisk byggdag blev Nordbygg

Det började dock i mindre skala i början av 80-talet. På den tiden hade man istället en Nordisk Byggdag och det knoppades sedan av till Nordbygg när andra mässor anslöt sig och evenemanget växte.
Trots att mässytan byggts ut med åren fullbokas den ändå och man har inte sett någon konjunkturskänslighet genom åren heller.

Redan månaderna efter en genomförd mässa är ungefär halva ytan bokad inför kommande mässa två år senare. Inför Nordbygg 2018 var 77% av ytan bokad i början av året och det brukar höra till vanligheterna att mässan är fullbokad och att företag som velat vara med inte får plats.

Nordbygg lockar från när och fjärran

Mässan är helt företagsinriktad och besökarna likaså. Fördelningsmässigt kommer nästan 40% från Stockholmsområdet och nästan 50% från övriga Sverige, medan resten utgörs av internationella besökare.
Intresset för Nordbygg kommer sig av att den svenska marknaden ofta är på framkant utvecklingsmässigt och att det är ett bra tillfälle både att knyta kontakter såväl som att upptäcka branschnyheter och se feedbacken på dessa.

Här är en kort intervju från 2016 med mässgeneralen Peter Söderberg gjord av tidningen Byggindustrin:

Nordbygg 2018 och Energy Building

Energy Building har plats i Hall AE nära den östra entrén, monter A 44:40. Personal från Energy Building kommer givetvis vara på plats för att prata decentraliserad ventilation. I vår monter kommer man få se, känna och klämma på produkter för decentraliserad ventilation och ta en närmare titt på årsnyheten från Smygin Ventilation AB – förmodligen Sveriges tystaste innerkåpa: Akustik Puck!

Nordbygg 2018 och Energy BuildingNordbygg Mässplats A 44:40, Hall AE

Energy Building på Nordbygg 2018

Gör decentraliserad ventilation till en del av mässupplevelsen

Vår monter kommer presentera inblick i våra två huvudinriktningar inom ventilation av bostäder:
Nyproduktion och Renovering.

Man kommer också få ta del av helt nyutvecklat broschyrmaterial från Energy Building med inriktningar som visar den decentraliserade ventilationens roll inom Effektivt byggande, Lätt renoverat, Miljö och Ekonomi samt Inomhusklimat.

Vi ser fram mot att få träffa alla som är nyfikna på oss och vår okomplicerade ventilationslösning på Nordbygg 2018!

Föranmäler man sig så är det gratis inträde (kostar annars 250 kr), använd gärna vår inbjudningskod: energybuildingnb18

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar 

Teamet på Energy Building’